2013. február 3., vasárnap

Prológus


A nevem Brittany Roberts. Los Angelesben " az álmok városában" élek szingli apámmal. Hogy hol van drága anyám? Legyen elég annyi, hogy születésem után eldobott, mert nem az lettem, mint amire ő számított..fiú. Azon tinédzserek közé sorolt, akik, amint lehetőségük van rá teherbe ejtik magukat, felkapnak egy öreg pasast, kevés egészséggel, tömérdeknyi pénzzel és lelépnek. 
 Lépjünk is tovább. A Loyal High School-ba járok, miután befejezem a Hollywood Arts-ba szeretnék tovább menni. Egyéb tudni való rólam; Imádom a zenét, gitározni és rendezni. Nem tudok énekelni, az emberiségnek is jobb, ha nem hallja azt a szörnyű hangot, ami a számon ki jön, ezért a színészet, rendezés és dalírás maradt.
 A történetem L.A.ben kezdődik ,amikor a nyugodt kis életemet valami, illetve valaki fel nem forgatja és hirtelen 180 C-os fordulatot vesz minden. Ez a srác megnehezíti a mindennapjaim. Ha lehetséges lenne; egy teás kanálnyi vízben megfolytanám.
 Dráma, szerelem, nevetés, kaland, fordulatok, csalódás és egyéb más várt rám, amikről legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy lehetségesek. Majdnem el felejtettem a lényeget.. Ne felejtsük el a suli kis üdvöskéjét sem és egyben hatalmas ellenségemet Blaire Say-t, akivel egész életünkben rühelltük egymást és ez így is marad mindörökre.
 Tarts velem és mindent megtudhatsz a srácról, aki miatt minden megváltozott és lehetetlenné tette az épeszű gondolkodásomat.

 Jó olvasást !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése